Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: کارنامه دانش آموزان از طریق سامانه "سیدا" صادر خواهد شد و نتایج ارزشیابی دانش آموزان توسط معلمان در سامانه مذکور درج می‌شود و پس از بررسی و تایید، کارنامه صادر می‌شود. این کارنامه توسط مدرسه و همچنین دانش آموزان قابل دریافت می‌باشد. خسرو ساکی، رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش در خصوص بارگذاری نمرات در سایت سیدا، به میزان گفت: در راستای دستور مقام عالی وزارت مبنی بر یکپارچه سازی سامانه‌های نرم افزاری وزارت آموزش و پرورش، سامانه سیدا برای ثبت نتایج ارزشیابی نوبت/ نیمسال اول تمام دانش آموزان دوره‌های تحصیلی درسال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ با مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی توضیح داد: در شرایطی که امسال امتحانات برگزار شد امکان حضور فیزیکی دانش‌آموزان به علت شیوع بیماری کرونا فراهم نبود، و ارزشیابی پیشرفت تحصیلی دانش آموزان، مطابق آیین نامه‌های مربوط دوره‌های تحصیلی ارزشیابی بصورت کامل در همه دوره‌ها مجازی برگزار شد.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در سامانه سیدا نتایج و کارنامه صادر می‌شود که پس از تعریف کاربری برای مدیران و معلمان، نتایج ارزشیابی دانش آموزان توسط معلمان در سامانه مذکور درج می‌شود و پس از بررسی و تایید، کارنامه صادر خواهد شد. این کارنامه توسط مدرسه و همچنین دانش آموزان قابل دریافت می‌باشد.

ساکی ادامه داد: مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی با ارسال نامه‌ای، دستور وزیر آموزش و پرورش مبنی بر «یکپارچه سازی سامانه‌های نرم افزاری وزارت آموزش و پرورش» و همچنین راهنمای عملیاتی سامانه یکپارچه دانش آموزی http://sida.medu.ir را جهت اجرا به استان‌ها ابلاغ کرد.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه فاز اول سامانه یکپارچه دانش آموزی شامل ثبت نتایج ارزشیابی، اعلام نتیجه و ارائه کارنامه است، بنابراین برنامه ریزی باید به گونه‌ای باشد که نمرات دروس تمامی پایه‌ها در مدارس عادی، بزرگسالان و استثنایی در نوبت اول سال تحصیلی جاری، درسامانه مذکور درج و کارنامه دانش آموزان نیز صرفا در این سامانه صادر شود.

بیشتر بخوانید:
توضیحات آموزش و پرورش در مورد «سنجش پایانی دانش آموزان»
انتهای پیام/ برچسب ها: سنجش و پایش سامانه سیدا آموزش و پرورش

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سنجش و پایش سامانه سیدا آموزش و پرورش مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش نتایج ارزشیابی دانش آموزان سامانه سیدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۴۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد

رئیس آموزش و پرورش عشایر استان گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه امسال برای نخستین بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخور پوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.   علی رحیمی افزود: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون برگزار می‌شد.   وی ادامه داد: دانش آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومتر‌ها راه سخت گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون پیمایش می‌کردند.   رحیمی بیان کرد: ۱۲۰ دانش آموز در این چهار حوزه امتحانی افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی کردن در مسیر‌های سخت گذر می‌پرداختند.   رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.   رحیمی اظهار کرد: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش سه هزار و ۷۱۱ دانش آموز عشایری را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.   وی ابراز کرد: این دانش آموزان به‌صورت ثابت، نیمه ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی در مقطع ابتدایی این اداره کل قرار گرفته اند.   مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.   چهار درصد جمعیت دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش آموزان عشایری تشکیل می‌دهند. باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟