Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی،حجت الاسلام علی لطیفی در کارگروه برنامه‌ریزی سفارش و توزیع کتاب‌های درسی و بسته‌های آموزشی اظهار کرد:  توزیع کتاب‌های درسی و اهمیت دسترسی به موقع و مناسب دانش‌آموزان به کتاب‌های درسی در ابتدای سال تحصیلی، مرتفع شدن برخی چالش‌های سال‌های گذشته از طریق برنامه‌ریزی متقن و جامع همه دست اندرکاران این فرآیند و مراقبت جدی نسبت به اجرای آن اهمیت بسیاری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:  برگزاری این جلسه در اولین روزهای زمان‌بندی ثبت کتاب‌های درسی برای پیشگیری از مشکلات و دشواری هایی است که سال گذشته برخی خانواده‌ها در تهیه کتاب متحمل شدند.

لطیفی، سنجش دانش آموزان ورودی جدید و ثبت وضعیت جسمانی آنان، هدایت تحصیلی، آزمون ورودی و تغییر رشته در مدارس، دانش آموزان تکرار پایه، نقل و انتقالات در مناطق و جابجایی دانش آموزان، ثبت اطلاعات در سامانه های دانش‌آموزی، برآورد دانش آموزان فاقد مدارک هویتی و جهشی، صدور کد  مدارس جدید التاسیس و آشنایی چگونگی استفاده از سامانه ثبت و سفارش کتاب درسی را از عوامل موثر در کیفیت بخشی به توزیع کتاب های درسی در سال‌های گذشته دانست.

سرپرست سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی بر مراقبت در توزیع و سلامت انبارداری کتاب های درسی در سطح استان‌ها و تحویل به موقع بر اساس حواله‌های صادر شده تاکید کرد و از نظارت بیشتر سازمان پژوهش با اعزام ناظرانی از تاریخ  ۲۴ اردیبهشت ماه به استان ها، خبر داد و افزود: این گروهها بر روند فرآیند ثبت نام و توزیع کتاب درسی نظارت می کنند تا ثبت نام و توزیع با کمترین اشکال و حداکثر رضایت مندی صورت پذیرد.

ثبت به موقع اطلاعات دانش‌آموزان در سیدا

در ادامه محمد علوی تبار معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی ضمن تشریح عملکرد سال گذشته استان ها، بر لزوم دقت و اهتمام ویژه استان ها در ثبت به موقع اطلاعات دانش آموزان در سامانه سیدا، ثبت کتاب‌های تکمیلی دانش آموزان استعدادهای درخشان و استثنایی و ثبت کتاب‌های انتخابی در دوره متوسطه اشاره کرد.

وی افزود: امسال شاهد افزایش میانگین ۲۲ درصدی قیمت کتاب‌های درسی به دلیل افزایش هزینه های چاپ بوده ایم که البته نسبت به افزایش ۲۵ درصدی سال گذشته، مقداری کاهش داشته است. 

در ادامه نمایندگان آموزش و پرورش استان‌ها، مسائل و پیشنهادهایی همچون پیگیری رفع نواقص سامانه سیدا و سامانه‌های مرتبط، تقدیر از استان‌های برتر سال قبل، دریافت به موقع کد مدارس جدیدالتاسیس و اتصال سامانه سیدا و سنجش ارائه کردند و به تبادل نظر با کارشناسان سازمان پژوهش پرداختند

برچسب‌ها مدارس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی دانش آموزان مدارس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی دانش آموزان سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کتاب های درسی دانش آموزان توزیع کتاب استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۴۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در یک نشست خبری با موضوع دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد که امروز در کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، اظهار کرد: ایجاد شبکه‌ای از ارتباط انسانی بین دانش‌آموزان سمپاد در دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد مدنظر است.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان گفت: دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد شبکه خوبی از ارتباط انسانی بین دانش‌آموزان مدارس سمپاد و سایر مدارس ایجاد می‌کند؛ شبکه‌ای که قرار است بذر پژوهش‌های آینده و علمی کشور باشد. دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد از رشد کیفی و کمی خوبی برخوردار است که پس از وقفه ده ساله قرار است برگزار شود.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان مدارس سمپاد و سایر دانش‌آموزان خوش‌فکر مدارس شرکت می‌کنند، اظهار کرد: دانش‌آموزان توانمندی‌ها و دستاورد‌های پژوهشی خود را در این نمایشگاه به نمایش می‌گذارند و ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند.

یاوری با اشاره به اهداف نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد، ادامه داد: دانش‌آموزان با گفت‌وگو با افراد متخصص کاربرد دستاورد‌های پژوهشی خود را بهتر درک می‌کنند.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان خاطرنشان کرد: این نمایشگاه شبکه خوبی از ارتباط انسانی بین دانش‌آموزان مدارس سمپاد و سایر مدارس ایجاد می‌کند، شبکه‌ای که قرار است بذر پژوهش‌های آینده و علمی کشور باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم ثبت سفارش کتاب‌های درسی در سریع‌ترین زمان ممکن
  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • والدین ثبت‌نام کُتب درسی را تا ۲۵ اردیبهشت انجام دهند
  • قابل توجه دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم؛ سؤالاتی که در امتحان نهایی طرح می‌شود
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟